Hoe installeer ik de Maestro-app op mijn smartphone/tablet?
bijgewerkt op 8 jaar geleden

- Ga met je browser naar Magister via https://ijburg.swp.nl/.
- Ga naar Beheer en klik op Mijn Instellingen.
- Klik op de knop Maestro uitnodiging.
image

Magister stuurt nu een e-mail met een snelkoppeling met daarin een uitnodiging code.

- Installeer via de Maestro-app via de snelkoppeling door deze te openen op je smartphone of tablet.

Lukt het openen van de snelkoppeling niet?

- Installeer de Maestro-app via de Apple App Store of Google Play Store.
- Vul bij server ijburg.swp.nl in.
- Vul bij uitnodiging de 10-cijferige code in die vermeld staat in de gestuurde snelkoppeling.
image