Ik moet opeens betalen voor mijn Pages, Numbers, Keynote etc.
bijgewerkt op 8 jaar geleden

De Applestore vraagt je ineens om te betalen voor Pages, Numbers, Keynotes etc.

Mogelijke oorzaken:
Waarschijnlijk heb je jouw iPad gereset naar de fabrieksinstellingen of je hebt met een andere AppleID ingelogd om een app te installeren.

1. Het AppleID waarmee je het probeert te installeren heeft deze apps niet aangeschaft.
2. De iPad is na de reset niet geactiveerd met het oorspronkelijke AppleID waarmee dit de eerste keer is gedaan.

Antwoord bij 1: Log in met het AppleID waarmee je de apps hebt aangeschaft. Als je 100% zeker bent dat je het met dat ingelogde AppleID hebt aangeschaft en je krijgt het toch niet voor elkaar? Neem contact op met Apple Support

Antwoord bij 2. Log in met het AppleID waarmee je de allereerste keer de iPad hebt geactiveerd. Weet je dat AppleID niet meer? Neem dan contact op met Apple Support.

Contactgegevens Apple Helpdesk: https://support.apple.com/nl-nl/contact