Hoe maak ik een AppleID voor School aan
bijgewerkt op 8 jaar geleden

Apple ID aanmaken:

Klik op je Home knop van je iPad.

• klik op de App Store.
• Zoek een gratis App en klik op “Download” bij die App.
• Klik op “Maak nieuwe Apple ID aan”.
• Klik op “Nederland” als deze niet is geselecteerd en klik vervolgens op “Volgende”.
• De algemene voorwaarden klik op “Akkoord” en klik daarna weer op “Akkoord”.
• Bij Nieuw account vul daar de gegevens die hebt invult op het “Apple ID invulformulier”
• De vragen bij “Veiligheidsinfo” moet je zelf even op schrijven met de antwoorden!
• Let op dat je bij geboortedatum tenminste 13 jaar of ouder bent.
• Klik op Volgende.
• Bij “BETAALINFORMATIE” Selecteer “Geen”
• Vul nu je naw gegevens in.
• Klik op Volgende.
• Je krijgt de melding dat er een verificatiemail verstuurd is.
• Klik op “Gereed”

Pas als de e-mailcontrole is uitgevoerd kun je verder.
Ga je naar e-mail

Open het bericht “Verifieer uw Apple ID”.
Klik in dat bericht op de link “Verifieer nu >”.
Er wordt een webpagina geopend waar je moet inloggen met je nieuwe Apple ID en wachtwoord.
Vul deze in en klik op “Ga door”.
Wachtwoord bewaren klik op “Bewaar wachtwoord”.
Je krijgt de melding 'E-mailadres geverifieerd’.
Klik op “Gereed”

Ga nu terug naar de App Store en Download de App die je geslecteerd wilde.

Vul je Apple ID wachtwoord in en bij de vraag “Wachtwoord vereist voor extra aankopen op dit apparaat?” klik op “Vereis na 15 minuten”

Gefeliciteerd!!!