Veel gestelde vragen

Ik wil graag een computer/iPhone/iPad etc. met educatieve korting kopen. Kan dat?
bijgewerkt op 8 jaar geleden

Ja dat kan.

Wij kunnen bij Infotheek een aanzienlijke korting op Appleproducten krijgen t.o.v. de normale winkelprijs. Per type product is de hoogte van het kortingpercentage verschillend. 

Hoe te handelen als je een Appledevice wil aanschaffen.
Medewerkers kunnen dat hier doen: http://www.educatiestore.nl/ijcmedewerkers

Vind je daar niet wat je wel wil hebben:

1. Bepaal wat je wilt hebben. Je kunt op de Applewebsite (http://www.apple.com/nl/) alles vinden.
2. Zet dat wat je wilt hebben in een e-mail en verstuur die vanaf jouw schoole-mailadres aan ons. (ICT-Helpdesk@ijburgcollege.nl) Vermeld ook alvast of je het op jouw priveadres of op school afgeleverd wilt hebben. 
Wij vragen een offerte aan bij Infotheek.
Infotheek zal een vrijblijvende offerte aan ons en jou sturen.
Let Op: De Offerte zal altijd op naam van de school gezet worden, wel met vermelding van een t.a.v. jou. Dit is een door Apple opgelegde verplichting om in aanmerking te kunnen komen voor de extra educatieve korting. Je kunt de factuur dus niet zomaar in de boekhouding van jouw (eenmans)zaak opnemen om de BTW af te kunnen trekken o.i.d.
3. Als je akkoord gaat met de offerte moet je dat aangeven door de offerte te bevestigen en Infotheek zal een betaal/Ideallink via e-mail aan jou sturen. (Controleer wel even of het afleveradres klopt, zo niet neem dan contact op met Infotheek. Het is, vooral rond vakanties, vervelend als je lang moet wachten op iets dat je betaald hebt en het wordt door TNTpost/UPS achtergehouden omdat de school dicht is...)
4. Zodra de betaling is gedaan zal Infotheek het bestelde, meestal de volgende werkdag al, verzenden. 

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...