Hoe stel ik de school e-mail in op mijn iPad/iPhone
bijgewerkt op 8 jaar geleden

Let op: Voor de eerste keer inloggen bij de e-mailserver moet er gebruikt gemaakt worden van een gewone browser. Gebruik hiervoor Safari of liever nog Chrome.
Nadat dat gedaan is en volledig is ingelogged en het wachtwoord gewijzigd kan pas de
Apple e-mailapp gebruikt worden.

Let op: Alleen voor medewerkers of leerlingen die 2 factorauthenticate aan hebben gezet:
Omdat we gebruik maken van 2factorauthenticatie moet er voor de Apple e-mailApp een afzonderlijk zogeheten app-wachtwoord gegenereerd worden. Hoe je dat moet doen kun je hier vinden: https://support.google.com/accounts/answer/185833
Als je dit niet doet dan zal de app steeds zeggen dat je het verkeerde wachtwoord gebruikt.

Als er gebruik gemaakt gaat worden van de Apple e-mailapp kies dan voor Exchange server. (Als je dat niet doet dan kan je in het schoolnetwerk geen e-mail ophalen met de Apple e-mailapp omdat we in het netwerk geen pop- en imapverkeer toestaan)

Zie hieronder:
imageimageimageimage